top of page

 

Tijd om het tij te keren!

 

 

Een goede gezondheid begint met goede voeding, een optimale spijsvertering en een krachtig immuunsysteem. Goede voeding levert de juiste voedingstoffen en een optimale spijsvertering zorgt dat die voedingstoffen er ook uit worden gehaald. En een krachtig immuunsysteem zorgt er voor dat je minder snel ziek wordt. Probiotica zijn bacteriën die het beste met u voorhebben. Net als  the bald brewer, want Polderkefir bevat veel probiotica in de vorm van heel veel melkzuurbacteriën.

 

Deze melkzuurbacteriën:

  • stimuleren het immuunsysteem dat door de dunne darm wordt geregeld

  • zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen

  • ruimen schadelijke bacteriën uit de weg

 

Bovendien is polderkefir een heerlijke en gezonde frisse dorstlesser die door de natuur wordt gebrouwen. Lekker? En dan nog gezond ook? Jazeker, en nu eens niet iets dat over een paar jaar het tegengestelde blijkt te zijn. Want kefirdranken bestaan al zo lang dat men de oorsprong niet eens meer weet. Bovendien bevat Polderkefir geen lactose en geen gluten en zeer weinig caloriën.

 

Kefir is dus niet nieuw, veel mensen bereiden het zelfs dagelijks thuis. En daar zit ‘m nu net de kneep, want kefir heeft veel aandacht nodig en de bereiding vraagt om zorgvuldige hygiëne. Tijdens de zomervakantie, of soms al tijdens een midweekje weg, gaat het dan vaak mis omdat de kefir niet zonder verzorging kan. Terug van vakantie vindt men dan de kefir uitgewerkt en met pensioen en dan begint men er over het algemeen niet meer aan. Zonde, want juist het dagelijks gebruik van kefir is zo goed voor de gezondheid.

 

Omdat het naast een heerlijke en effectieve dorstlesser ook nog eens heel gezond is, vindt the bald brewer dat het voor iedereen beschikbaar moet zijn. Zonder drukte en gedoe thuis.  Hoe gezond Polderkefir is en bij welke ongemakken en ziektes het verlichting biedt, of zelfs kan helpen voorkomen, mogen wij hier niet vermelden als producent. Alleen op uw verzoek mogen wij dergelijke informatie op individuele basis verstrekken (info@thebaldbrewer.nl). Wij laten ons bijstaan door een gediplomeerd holistisch voedingsspecialiste en door een arts.

 

Tijd dus om het tij te keren: the bald brewer produceert, u consumeert.

 

bottom of page